Foto's - Reisverslag uit Yogyakarta, Indonesië van cindy havinga - WaarBenJij.nu Foto's - Reisverslag uit Yogyakarta, Indonesië van cindy havinga - WaarBenJij.nu

Foto's

Door: Cindy

Blijf op de hoogte en volg cindy

13 Januari 2007 | Indonesië, Yogyakarta

Jaa zoals je kan zien heb ik eindelijk veel foto's geplaatst.
Ze staan allemaal bij het vorige bericht: Stage!!

Ik kon er alleen geen titel onder zetten en ze staan allemaal door elkaar..
Maar ik zal even vertellen waar de foto's van zijn!

Allereerst zie je een stuk of 10 foto's van het uitstapje van vandaag. We zijn met 2 leraren van de basisschool wat dingen gaan doen. Allereerst zijn we naar het paleis van de Sultan geweest, was wel leuk om te zien maar had het me anders voorgesteld. Vandaar dat daar ook geen foto's van op staan!
Wel zie je foto's van het koetsen museum.. Daar zijn alle koetsen (vervoersmiddel van de sultan) tentoongesteld.
Vervolgens zijn we met een bejac naar Malioboro street geweest. De beroemde winkelstraat in YogYa. Daar hebben we ergens een lekker broodje kip gegeten.. Keer wat anders dan Nasi Goreng!

Je ziet dan ook een foto van mij en Jenny in zo'n leuke fietstaxi. Alleen beetje lullig voor de chauffeur, want er zijn hier allemaal stijl op lopende wegen.. ;)

Daarna zijn we naar het waterpaleis geweest. Was erg mooi om te zien.
Ook zijn we nog een moskee binnen geweest, alleen een hele sombere! En om de boel een beetje op te fleuren hebben we een hele fotosessie gehouden in die moskee. Dat zijn de foto's bij de trappen enzo.

Tot slot zijn we naar Vredeburg geweest, een ford van de Nederlanders ten tijde dat zij de baas aan het spelen waren in dit land.
We hebben daar zoveel dingen gezien, wat die Nederlanders deze mensen aagedaan hebben is zo'n beetje hetzelfde als de Duitsers ons aan gedaan hebben vroeger!
Nu snappen we dan ook waarom oudere mensen niet zo vrolijk tegen ons doen..

Verder staan er foto's op van de wajang poppen maker, de mooie natuur die we tegen zijn gekomen, de prachtige waterval, de theeplantage, kampung naga, het luxe hotel + zwembad in Pandangaran, de gevolgen van de tsunami en aardbeving en de prachtige zee!
Die foto's horen dus eigenlijk bij verschillende voorgaande berichten, maar goed.. het gaat om het principe dat er eindelijk foto's op staan! :D

En nu ik toch weer een nieuw bericht plaats, maak ik meteen van de gelegenheid gebruik om even te vertellen over gister!
We waren dus naar de school gegaan om het plan van aanpak te laten zien.. Ook wilden we even een Engelse les bekijken, zodat we weten hoe het er aan toe gaat.
Nou.. dat was dus werkelijk niet normaal!

Esfie, de Engelsdocent, gaf les en het was echt een ongeregeld zooitje! Iedereen praatte door elkaar, (25 kinderen ofzo) stond op als ze daar zin in hadden, gingen ineens handje klap spelen, of zaten met hun badmintonracket in het rond te zwaaien!

Als Esfie iets vraagt, wordt er niet gewoon een vinger opgestoken... NEE! Het is een kwestie van wie het hardst kan schreeuwen om het goede antwoord te geven!
En waar ik nog het meest van schrok is dat een kind een ander kind vol in zijn gezicht sloeg met zijn vuist, recht voor de neus van Esfie, en dat ze er niet eens iets van zei!!
Hallo??? Sinds wanneer wordt slaan in de klas geaccepteerd??
Bij mij niet, dus als we maandag beginnen met lesgeven zullen we eerst eens even groundrules maken voor iedereen! Net zoals the Nanny zou doen! Desnoods een naughty place verzinnen ;)

Anders gaat er weinig terecht komen van daadwerkelijk lesgeven, en ik ben niet helemaal naar Indonesie afgereisd om politie agentje te spelen! Wat me trouwens niet eens zou lukken, omdat ik de taal niet spreek.. dus!
Dat gaat hem niet worden!

Maar verder zijn we vrijdag lekker gaan zwemmen, en het bruiningsproces is in gang gesteld! Heerlijk, dat beetje kleur op mijn huid doet me goed! En vraagt naar meer.. dus zet ik morgen de wekker, om lekker te gaan liggen bakken in de zon!
Wil immers goddelijk bruin terug komen, maar dat snap je natuurlijk wel!

Ohh, nog 1 ding.. Omdat ik het uitgaan dus werkelijk MEGA ERG mis, gaan Jenny en ik vanavond het nachtleven hier maar eens verkennen..
Althans dat dachten we.. tot die punani van een huisbaas doodleuk tegen ons zei dat we om 11 uur thuis moeten zijn..
11 UUR!!!!
Ik mocht al later thuis komen toen ik twaalf was, 11 uur..
Hahaha ik lach me dood, iemand van 20 jaar een tijd op geven om thuis te komen is uberhaubt belachelijk, maar als die tijd 11 uur is, is dat werkelijk onacceptabel!
Duss, zal zo maar eens gaan slijmen bij ze, net zoals ik normaal bij mijn ouders zou doen als ze me dit zouden zeggen.. In de hoop dat het hier net zo goed werkt als thuis!
En als dat niet lukt, tsjaa.. dan zit er niets anders op dan het uitgaan nog maar een weekje te missen.. :(

Ik wens jullie in ieder geval allemaal een fijn weekend.. en als iemand die dit leest wel op stap gaat.. en je hoort een nummer waar ik normaal bij uit mijn dak zou gaan, denk dan aan mij, ga die dansvloer op.. en SHAKE YA ASS 4 ME!

Alvast bedankt!

Veel liefs,

het meisje dat een curfew heeft...

• 13 Januari 2007 - 12:21

Emmy:

Echt ontzettend leuke foto"s wat een schattige kindertjes zeg. Kun je ze wel uit elkaar houden, ze lijken allemaal zoveel op elkaar

• 13 Januari 2007 - 12:42

Janneke :

Mooie Foto`s joh!! En wat een schattige kindjes... :) gr aan de rest!
    Kus Janneke

• 13 Januari 2007 - 12:52

Lotke:

wow super vette foto's. Wordt er wel een beetje jaloers van...maar dan neem ik nog een blik op die wc... en tsjha dan is het weer goed hihi
    En laat ze maar eens zweten die kinderen!! haha xx lot

• 13 Januari 2007 - 13:20

Carla :

Het zijn prachtige foto's julle zien zo toch wel heel wat he dames, erg leuk.

• 13 Januari 2007 - 13:26

Suuske:

heej moppie :D

onzettend leuk eens wat foto's te zien
    als t daar nix uithaalt als nanny kun je altijd nog iets in de fotografie gaan doen :D

succes met die lastige kotters daar
    ben blij dat die 2 van ons (soms) minder lastig zijn hihi)

ik ben niet gaan stappen maar zal ff gwen stefani opzetten voor je
    ***wind it up***
    en swing ff vetjes de pan uit (lees ik tiep gewoon door hihi)

heel veel succes verder moppie tot je volgende spannende blog maar weer

dikke kus suuske

• 13 Januari 2007 - 13:35

Annoniempje:

of je wordt gewoon foto model :D
    gelukkig sta je er zelf nie zo veel op :D
    wat un lekker ding
    WOOOWIE :D :D :D :D :D :D
    dikke xxx annoniempje

• 13 Januari 2007 - 14:28

Een Bekende :

het staat je goed die lange roken .
    je bent een echte fotomodel zou ik als ik jou was vaker dragen.
    maar je hebt niets te veel gezecht dat het daar zo mooi is
    het zijn mooie fotos
    ik zou zegen leer die kinder maar eens iets inplaats van boksen .
    dat kunnen ze beter jou leren .
    weet je nog zeeland vakantie
    geintje
    tot ziens

• 13 Januari 2007 - 14:34

Andora:

hoi cin,
    leuke foto`s je ziet er nog steeds goed uit!!!! we zullen kijken of we ze op dvd kunnen zetten en dan opa en oma ook laten zien. weet niet of het gaat lukken. tot de volgende x. veel plezier
    nog.

groetjes andora & adje & max(&)

• 13 Januari 2007 - 16:00

Andora:

yo cin,

het is gelukt tante sjan heeft ze op dvd gezet dan kan opa & oma morgen mooi naar je knappe koppie in indonesie zien!!!!!!!!!
    en de tekst erbij lezen.

gr doortje

• 13 Januari 2007 - 16:23

Tante Wilma :

hoi hoi zo we hebben weer leesvoer genoeg en de foto`s zyn ook erg mooi gelukt voor een blondje haha. Bak ze niet te bruin daar he anders herkennen we je niet meer als je terug komt. veel liefs van ons allemaal hier doeiiiii xxxxxxxxxxx

• 13 Januari 2007 - 16:58

Paul :

Leuk fotos!
    Zo te zien is het erg mooi en leuk daar :D

• 13 Januari 2007 - 19:19

Dorien:

he witte zo daar moest je ff voor gaan zitten maar dat zijn we wel gewent met jou lange verhalen maar wat een mooie fotos zeg echt wel.Normaal zie je zoiets alleen in een film of op tv maar als je daar echt bent zul je je ogen wel uitkijken echt kei mooi hoor en wat sta je er zelf ook weer mooi op je gaat er ook echt voor staan een echte spice girl.Maar die kinderen zeg wat een herrie zo kun je toch geen les geven leer ze maar snel eens iets bij dat die juf daar echt zoiets heeft van dat heeft ze goed gedaan die witte uit nederland ,wel een uitdaging denk ik maar dat komt vast goed met die babbel van jou (als die ook in t engels zo goed is zijn ze zo stil denk ik) nou ik hoor t wel hoe t gegaan is en veel plezier daar en zwem ze nog want dat doe je ook maar al te graag daar een dikke kus van ons (ja weer als je ze allemaal moet krijgen zijn we voorlopig niet klaar als je thuiskomt) doeidoei en tot je volgende email xxxxxxxxxxxxxxxxx

• 13 Januari 2007 - 22:43

Ralphinho:

Bedankt voor het berichtje op de site chicks, ik heb ilse net op t vliegtuig gezet en dat doet echt heel pijn, maargoed we hebben heel erg genoten en ik hoop dat het niet lang meer duurt voor ik haar weer zie, en jullie trouwens ook, mooi om te horen dat jullie tnaar je zin hebben. Veel plezier nog en maak er wat van. Groetjes x

• 14 Januari 2007 - 10:15

Betty (Banjer):

Zo wat ik vandaag heb gelezen vermaak je je daar ginds wel.Nog heel veel plezier daar.Maak er iets. Groetjes Betty,John,Mark,Jeroen, Banjer.

• 14 Januari 2007 - 13:45

Eefje:

He skat ben nu ook met je aant msnnen... lekker nutteloos dus maar toch! Leuk verhaal weer, vind 11 uur n hele mooie tijd om thuis te komen van t stappen :D We halen die uren die je nu mist met stappen wel weer in als je weer gezellig in nederland bent! Mijn commercial over jou :P is bijna af! moest nog n paar kleine dingen veranderen en dan zet k m op dvd als je nou ff je adres geeft kenk m opsturen alleen waarschinijk hebben ze daar geen dvd speler maar t idee is leuk.. Nou k msn wel verder met je schiet beter op! Mis jouwwwwww kus

• 14 Januari 2007 - 14:40

Sjan:

mooie foto's en die kinderen nouw die krijg je wel onder je duim en om 11 uur thuis is een moiie tijd hahaha haal de schade maar weer in als je thuis bent maar een terras pikken en mensen kijken is ook leuk tot de volgen e-mail grotjes sjan en herman xxxxxx

• 14 Januari 2007 - 21:16

Baasje:

Hey schoonheid, wat denk jij dat baasje van mij reageert ook helemaal niet op mn berichtjes... Ja dat klopt wel haha, alleen dat komt omdat ik vorige week lekkr ff een paar daagjes naar Barcelona ben geweest wat zeek zeker errug leuk was. Toen toen ik terug kwam lag er wel niet zo'n grote stapel met werk dat ik ff mezelf weer nuttig moets maken... voor zover ik dat kan dan hahha. Tis zelfs zo dat ik pas eergister al jouw berichtjes gelezen heb, kheb ze maar ff allemaal 8er elkaar doorgelezen en jij snapt nu wel dat ik daar wel heel errug lang mee bezig ben geweest, maar je schrijft leuk, net zoals je verteld en dus had ik het allemaal zo gelezen. Maar ik zal je ff uit een droom halen, dat als je weer terug bent dat je als je pauze hebt niet ff 20 minuten kunt nokken, al zou jij dat graag doen haha... En toen ik alles gelezen had viel mn internetverbinding uit dus kon ik nog niks laten horen. Nu doet tie het en dus d8 ik laat ik meteen mn kleine kassajuffrouw een berichtje sturen. Voor het geval je het nog niet weet, je vriendinnetje Wies ging vandaag jullie vakantie boeken, onder het mom van en dan heb jij het niet goed.
    Ff wat anders als je nou voor de klas staat dan laat ze daar maar eens zien wie er de baas is, hhaha dan komt de bitch in ons cindieke weer boven hahah, zodat ik iig cker weet dat die kleine indo's luisteren...
    Nou ik heb weer ff genoeg getypt, ik ga me weer eens nuttig maken en ff mee afsluiten. Ik spreek je snel weer ok? Dikke kuzz op je voorhoofd en ook van mn 3 meiden

Dagdag Stefan -xxx-

• 15 Januari 2007 - 09:08

Bart:

Grrr... had ik een hele reactie geschreven, gaat het op een of andere manier weer eens niet goed! Maar ik krijg super veel zin om ook daar weer eens een keertje naartoe te gaan. Je moet nog wel naar de Prambhanan en de Borobudur gaan natuurlijk, bij die laatste mag je ook nog een wens doen ;)! Ik blijf je volgen, zal af en toe iets sturen dan weet je dat ik het gelezen heb. Succes met lesgeven de komende week vast en ik lees het wel weer!

dikke kus
    B

PS m'n sollicitatie ging door jou succeswensen super goed :D krijg vandaag meer te horen!

• 16 Januari 2007 - 18:20

Wim Doedee:

hallo cindy je hebt een hele mooie site gemaakt we bekijken hem dagelijks. en zo te zien en te lezen heb je het er naar je zin.
    we wensen je er nog veel plezier met je vriendinnen en hopen dat je er een mooie tijd zult hebben veel liefs wim doedee die gekke collega van je pa en zijn gezin rieky jessica en daisy .

• 17 Januari 2007 - 19:24

Hannelore:

Hey meissie!
    Super gave foto's man!
    Ben echt VET jalours op je joh! Ik begin echt hard te twijfelen of ik volgend jaar toch niet op buitenland stage ga! Mja.. haha.. Zo te zien heb je het daar goed naar je zin en is het weer zeker beter dan hier! Hier waait het hard, regent het vaak dus geen reden om dit kikkerlandje hier te missen!
    Ik wacht op je volgende bericht.. zo kan ik het toch nog een beetje volgen vanuit dit saaie land!
    Dikke kus.. Hanne