L'amour toujours - Reisverslag uit Yogyakarta, Indonesië van cindy havinga - WaarBenJij.nu L'amour toujours - Reisverslag uit Yogyakarta, Indonesië van cindy havinga - WaarBenJij.nu

L'amour toujours

Door: Cindy

Blijf op de hoogte en volg cindy

18 Februari 2007 | Indonesië, Yogyakarta

Hallooo allemaal!

Lekker aan het carnavallen daaro?
Ontzettend jammer dat ik dat moet missen.. Ben namelijk altijd wel in voor zulke feestjes, en een goede borrel is dan ook niet verkeerd.. Ofniet baasje? Ben benieuwd wie dit jaar mijn taak als 'kotsende kastelijner' op zich neemt op het Kastelijnsbal... Maar ik zal daarvan vast wel op de hoogte gehouden worden, ofniet collega's??

Nou dit was weer een leuk weekje, of wel gezegd een liefdevol weekje!

Het begon allemaal woensdag 14 februari; VALENTIJNSDAG!
Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de vele brieven, cadeautjes, kaartjes en andere dingen.
Mama had 3 vliegtuigen moeten huren om al die spullen hier heen te sturen, maar uiteindelijk heb ik dan ook alles binnen.
Mijn dank is groot!

Oke, dan nu real life!
Woensdagochtend begon al goed.. Ik werd zoals gewoon rond kwart voor 6, 6 uur wakker, en ging naar de wc.
Kom ik terug bij onze kamer, zie ik daar een kaartje hangen, met ballonen eraan! In de vorm van hartjes..
Een vrouw die in dit huis woont en haar kinderen hadden dit heel lief voor ons gemaakt! Ze wensten ons op dat kaartje een fijne valanetijnsdag toe!
Altijd een fijn begin van de dag!

Vervolgens gingen we naar school, en daar hadden de kinderen een kaarten wedstrijd. In iedere groep moesten de kinderen een valentijnskaart maken. En uiteindelijk zouden wij van iedere klas een winnaar kiezen. We moesten dus alle kaartjes verzamelen en gaan kiezen.
Erg leuk! Vooral toen er kaartjes bij zaten die speciaal voor ons gemaakt waren! :D
Zo zat er een kaartje bij van een meisje uit grade 1, groep 3 dus!
Ze had een heel lief kaartje voor me gemaakt.. en er in perfect engels opgeschreven:
' I hope you know just how much love is in my heart for you'

How sweet!! :D

Ook was er een jongen uit groep 7 die zijn liefde voor mij wilde tonen..
Zijn kaart is een groot rose hart, met een giga pijl erdoor.
En aan de binnenkant verklaart hij dan kort maar krachtig zijn liefde voor me!
I love you! haha!

Nou als dat geen echte liefde meer is.. dan weet ik het niet meer!

Ook hadden we van een aantal kinderen lekkere chocolaatjes gekregen, en zelfs roosjes! Heerlijke ochtend dus!

Om vervolgens om 1 uur te arriveren in een Beautysalon!
Ik had gekozen voor een Total body spa, facial, manicure en pedicure..
Tsjaa, als je iets laat doen, moet je het ook goed laten doen!

We werden allemaal verzocht al onze kleding uit te doen, om vervolgens een soort pamper aan te doen.. Erg charmant. Ook kregen we een badjas om! Maar toen het tijd was om op die tafel te gaan liggen, en mijn masseuse vroeg of ik mijn badjas uit wilde trekken, werd het helemaal mooi..
Ik weet dat ik geen Pamela Anderson ben, maar dat ze zo klein zijn dat het grappig wordt, had ik nooit geweten.
Tot nu!
Dat vrouwtje presteerde het namelijk om vanaf het moment dat ik mijn badjas liet vallen naar mijn borsten te kijken.. en nee niet zomaar kijken.. werkelijk staren!
Om me vervolgens uit te lachen..
Altijd fijn, zulke verhelderingen!

Maar goed, ik liet me niet kennen en ging gewoon liggen!
Ik kreeg eerst mijn gezichtsmassage.. en vervolgens een heerlijke body massage.
Je hele lichaam wordt gescrubt, gemasseerd, je krijgt een body cream op, je gaat vervolgens in een speciale lichaamssauna, om te eindigen in een heerlijk bad!
Die sauna was gewoon een soort pak waar je in moest gaan zitten, waar je met je hoofd boven uit stak..
Zal er erg vreemd uit hebben gezien, maar het was heerlijk!

Ook de gezichtsmassage was geweldig, evenals de manicure en pedicure!
We waren dan ook pas om 7 uur weer thuis..
De hele dag puur genieten, en dat voor nog geen 10 euro per persoon! :D
IK HOU ERVAN!

Oh trouwens wel fijn dat het woman only was, aangezien alles wat niet bedekt was door kleding (werkelijk bijna alles dus, op dat gedeelte wat onder die pamper zit na) gemasseerd werd..
Ook mijn lachwekkende bultjes duss..

Vrijdag hadden we weer een teachermeeting! En deze was echt heel leuk!
Het thema was dit keer acteren. Omdat wij van mening zijn dat iedere leerkracht soms ook een acteur moet zijn, hadden we leuke acteer spelletjes bedacht!
Iedereen had het echt geweldig naar zn zin! Het was een en al gelach!

We eindigden met een kringspel. Iemand heeft een (denkbeeldige) doos op zijn/ haar schoot en moet er iets uit halen. En dat zo doen, dat de rest kan zien wat het is! Zonder geluid!
Ik was de laatste, en dus de afsluiter van de hele teachermeeting!
Ik dacht nou, laat ik die mensen eens de ware Cindy zien!
Ik pak die doos..en haal er een bh uit!
Zij allemaal lachen..
Tsjaa.. en weer zijn het mijn borsten die deze reacties opwekken!
2e keer al deze week!

Zaterdag hadden we ons laatste uitstapje met de school..
We gingen naar een zilver shop en naar een souvenir markt!
In de zilver shop mochten we, heeel lief, een kettinkje met een hangertje uitzoeken op kosten van de school!
Vervolgens gingen we naar een souvenir markt. Waar ik eens even flink wat souvenirs gekocht heb.. Zodat mij niet verweten kan worden dat ik niets mee genomen heb uit dit prachtige land!

Zaterdag avond was het weer tijd om te gaan stappen!
Dit keer was TJ's de gelukkige!
Helaas was er alleen niet zoveel te doen..
Op het feit van de mensen uitlachen om hun kledingdracht en manier van dansen na.
Er was een jongen/meisje.. ik noem het voor het gemak even onzijdig.. Serieus, God mag weten welk geslacht het had..
Qua kleding zou ik zeggen, een meisje, qua houding zou ik zeggen een jongen, qua dansen zou ik weer zeggen een meisje.. Het was me een raadsel!
Naja, dat was dus hetgeen wat me bezighield die avond, kun je nagaan..
We zijn dan ook rond 1 uur weer vertrokken!
We kwamen bij het huis van Thicka aan, waar haar zatte oom weer de boel aan het opvrolijken was met zijn vrienden!
Zo zat als ie maar zijn kon, stelde hij voor naar een Karaoke bar te gaan, die nog geen 100 meter bij hun huis vandaan was!
Ik zei: VOOR!!
Werkelijk waar geweldig!
Je krijgt je eigen huiskamer, met tv, computer en microfoons!
En zingen maar!!
We waren met zijn 6en, en hadden zon lol!
Ik denk dat ik mijn carriere als popster wel van de grond krijg hier..
Heb namelijk al een groupie! Een fan, een ware aanbidder!
En wel de zatte oom van Thicka.

Eerst zat hij Jenny uit te horen over mijn burgelijke stand.
Toen we na 1,5 uur gezongen te hebben besloten dat het mooi geweest was, zei hij tegen thicka (in het Indonesisch, en zij vertaalde het voor me) dat zijn hart zou breken als hij me nooit meer zou zien!
HAHA!

Ben toch wel serieus blij dat ik dat effect heb op zatte kerels of minderjarigen!
Scheelt een hoop ellende!
(Is onze stopzin hier.. mooi toch?)

Ohh.. ik heb trouwens dvd's geshopt hier! Spotgoedkoop!!
nog geen euro voor 1 cd.
Ik heb er maar meteen 9 gekocht!
En ook seizoen 1 tot en met 5 van Sex and the city! Heerlijke serie!
Ben ook al meteen begonnen met kijken!

Morgen begint onze laatste stageweek hier..
Een week vol leuke spelletjes en plezier!
Om vervolgens nog 3 dagen met die kinderen op kamp te gaan!
En dan zit het er al weer op..
Of ja stage dan!

Want dan begint de pret pas echt:
BALI EN LOMBOK!
Ik kijk er ontzettend naar uit!

En dan nu een stukje speciaal voor mijn lieve opa!
Ik hoorde dat je mijn kaartje erg mooi vond.. :)
Ben blij dat te horen!
Ik zou je verjaardag nooit vergeten duss!
En ik ben blij dat jullie al mijn verhaaltjes lezen, ook al duurt het 3 uur!
Haha, iedere keer weer probeer ik ze kort te houden, maar ik heb zoveel te vertellen!
En ik kan nooit mijn mond houden, dus ik kan ook niet kort typen.. haha!

En opa, je hoeft je geen zorgen te maken. Ik doe erg voorzichtig en ik kijk echt uit met oversteken!
Zoals ze hier zeggen:
Hati-hati Plan-plan.
voorzichtig en ruzitg aan doen!
Duss opa, komt goed!
Nog 5 weekjes, en dan ben ik alweer thuis!
Geinig! ;)

Mensen, ik wens jullie allemaal een geweldige carnaval toe!
En zal vast mijn verontschuldigen maken voor ik weer naar mijn hoofd krijg gesmeten dat er geen grappen in staan! (Steef!)

Ik verlies mijn touch denk ik..

• 18 Februari 2007 - 11:31

Cindy:

Shit, weer iets vergeten!
    We moeten ook extra clay geven, erg leuk! Vooral als je zelf een voorbeeld moet maken! Zie resultaten! ;)

En ook hebben we deze week erg leuke spelletjes gedaan bij de kleuters. Ook dat zie je bij de foto's.

Take care of yourself..
    And each other!

(JERRY, JERRY!)

• 18 Februari 2007 - 12:16

Mama:

zo weer een leuk verhaal
    en ben nu eens een keer de eerste met reageren
    veel plezier op kamp
    en ik spreek je snel

• 18 Februari 2007 - 12:46

Dorien:

nou meid zo te zien heb je dit jaar wel heel veel kaarten gekregen wel heel schattig van die kinderen dat doet je echt wat ze zien er ook allemaal zo schattig uit.Ben blij dat je woensdag zon lekkere verwendag heb gehad en dat voor zon slordigge 10euro daar kun je hier in zon salon nog geen bak koffie voor krijgen. Nou dit word je laatste week stage alweer wat gaat t toch snel he nog veel plezier ,en ik hoop dat je nog op tijd thuis bent dat je mijn buikske in t echt nog kan zien. dikke kus van ons en tot je volgende verhaal oja veel plezier op je kamp met de kids. xxxxxxxxx

• 18 Februari 2007 - 13:26

Mark V G.:

Hey cinneke,
    'T is mooi om te lezen dat het allemaal goed met je gaat! En super tof dat jullie zo gewardeerd worden, tenminste als ik dat uit al de valentijnskaartjes op mag maken;)
    Waarschijnlijk wist je het al, maar we hebben een nieuwe collega, Ricardo... Ik denk dat hij je rol vast goed over kan nemen. Laat de Golden Strike rijkelijk vloeien:p whahahaha Five in a row;)
    Veel plezier nog en maak er een mooie laatste stageweek van!!
    xxx Marky.

• 18 Februari 2007 - 23:15

Stefan (baasje):

Hey meissie, voor deze keer zal ik het accepteren dat er weer geen grap in staat. Maar ik moet wel zeggen dat je heel erg leuk schrijft, net zoals je kletst... Oh ja ff iets anders en niet dat je er iets aan hebt, maar je weet welke maat de gemiddelde nederlandse man mooi vind, dus maak je vooral niet te druk... t zit wel goed... dit is ff een oppeppertje voor jouw. Je mist niks aan carnaval hoor, zelfs ik ben nog niet geweest kheb dr echt geen zin in dit jaar.. natuurlijk wel in het kastelijnsbal, alleen zullen we jou komische momenten dit jaar jammergenoeg moeten missen. Je moet maar beloven dat je het volgend jaar helemaal goed maakt. Tuurlijk laten we je weten wie dit jaar de Kitsköning troffee mee naar huis mag nemen... goed van je dat je er nog aan ged8 hebt om hem in te leveren voor je naar Indonesië ging, zodat wij hem weer aan een ander kunnen geven dit jaar. Ik heb zo'n klein vermoeden dat ons Jitske hem dit jaar gaat winnen... Hij was vandaag (carnavalszondag) ook al errug brak... hij had iets te veel bloed in zn alcohol. Oh ja nog iets leuks zn broertje had een shirtje laken drukken voor carnaval met een one liner zoals jij ze zou kunnen maken: "snoep verstandig, lik aan mijn lollie" haha die is leuk he... Nou ik ga der weer ff mee stoppen en wens je nog een te gekke laatste week toe en geniet alvast van je welverdiende vakantie... Dikke kuzz op je voorhoofd mede namen mijn andere 3 meiden -xxx-

• 19 Februari 2007 - 12:46

Wtr:

Hej cindytjuh,
    Het klinkt weer allemaal super daar he ;)
    Carnaval is dollll hier haha, heb alleen nog geen slaapplaats gevonden voor woensdag ;)
    xx

• 19 Februari 2007 - 14:11

Eefje:

He chick!
    Doet pijn om je verhaal helemaal te lezen met mijn ogen in deze toestand.. k kijk nl nog scheler dan normaal van de alcohol en gebrek aan slaap haha! Toch fijn dat ik niet de enige ben die je pest met je borsten :D anders komt het straks zo hard aan als je weer thuis bent en ik begin er weer mee ;) Haha ik ga nog ff te bed want vanavond na t eten moek er weer tegen aan poeh :( Miss you en k bel morgen of overmorgen sms k nog wel ff!
    Dikke kus

• 19 Februari 2007 - 20:13

Sjan:

hallo cindy
    weer een leuk verhaal mooie foto's leuk die kinderen dat ze aan je gedacht hebben nog een fijne laaste stage week en veel plezier op kamp en op balie groetjes tot de volgende e-mail
    groetjes jeanny en herman xxxxxxxxxxxxxxxxx

• 20 Februari 2007 - 12:32

El Heino:

haha vet verhaal weer! ben blij dat je al mn valentijnskaarten hebt gehad!

xxxx

• 22 Februari 2007 - 08:51

Hannelore:

Hey Cin,
    Blij om te horen dat je het zo naar je zin hebt.. En die heerlijke massages heb je dan ook wel verdient na je harde werken daar.. ;-) Carnaval hier was leuk en zat.. :D
    Ik wens je nog veel plezier en ik zie je volgende bericht wel weer..
    Tot snel.. ;-)
    Dikke kus Hannelore

• 22 Februari 2007 - 11:48

Harald Jungnitsch:

Volg je daar de opleiding voor journaliste? (grapje). Mijn stiefdochtertje was ook zeer geboeid. Zo...nu nog even goed de foto's bekijken.
    Ben toch blij, als ik jou op de donderdagavond weer in mijn groep heb.
    Ik zie je.

• 22 Februari 2007 - 18:55

Suuske:

heej moppie van me!!!!

allereerst moet ik ff melden dat ik je spannende verhalen erg miste en ik heb ze vandaag bij opa en oma uit de map moeten lezen, omdat ik 4 weken geen inet heb...want...
    we zijn verhuisd!!!!!! joeppppppppppie
    en we hebben toch mooie meubels zeg ik je, je zou bijna jaloers op me zijn hihi

maar je verhaaltjes waren weer supers haha heb ze gelezen met een lach en een traan
    maar ben blij als je weer thuis bent hoor!!!!
    en ik denk wel meerdere met mij zoals ik je mams hoorde op opa´s verjaardag en opa vandaag weer, toch fijn als t meidje weer thuis is...snif...

en ookal zie ik je niet meer zo vaak als ik zou willen
    IK MIS JE OOK!!!!!
    ik vrees dat ik je hier niet meer zie voordat ik weer inet heb thuis dus lees je leuke verhaaltjes pas weer als ik inet heb of jij alweer thuis bent denk ik
    wens je nog ontzettend veel plezier en succes!!!!

dikke kus suuske

• 22 Februari 2007 - 20:46

Ilse:

Heej cin. Weer n mooi bericht(je) op je site. Ik heb vooral veel gewerkt met de carnaval. Ik was alleen zaterdags vrij, dus ben ik naar stratum gegaan. Dat was super! Echt kei lief al die valentijnsdingetjes die je hebt gekregen. Ik had n heel lief smsje met valentijn van mun lover. Maar ik vier valentijn denk ik pas eind juni :D. Tot snel.

• 23 Februari 2007 - 00:25

Mark V G:

En, hoe was jouw carnaval? ;)
    X Marky.