Stop, Police!
Door: Cindy
Blijf op de hoogte en volg cindy
04 Februari 2007 | Indonesië, Yogyakarta
Nou afgelopen weekend was het allemaal niet zo spannend, gelukkig was dit weekend een stuk levendiger! Maar daar zometeen meer over!
Laat ik eens beginnen bij het begin!
En ik zal je vast waarschuwen, als je weinig tijd hebt, of geen zin hebt om veel te lezen, zou ik hier niet aan beginnen! :)
Woensdag, o.a de verjaardag van mijn lieve broertje die alweer 17 jaar is geworden, hadden we een uitstapje met 2 leerkrachten naar andere organisaties uit de foundation.
De school, Terunga Bangsa is namelijk ook onderdeel van de foundation.
We zijn naar 5 verschillende geweest, maar ik zal jullie even vertellen over de meest spectaculaire:
1. Het opvangtehuis voor gestoorde/gestresste vrouwen.
De buitenkant van het huis, was zoals dat van ieder ander huis! Maar eenmaal binnen getreden was het wel degelijk anders!! Er waren meerdere kamers.
Een kamer waar ze met zn allen slapen, en als ze een order binnen krijgen ook tapijten maken.
Een kamer waar ze gezellig met zn allen mogen zitten.
En een douche/ water closet kamer!
Oja, en een kamer met normale bedden erin.
Want de 'slaapkamer' bestond uit opgestapelde matrassen die tevoorschijn werden getoverd wanneer de gestresste vrouwen hier willen gaan slapen.
Wij stonden met zn allen in deze prachtige kamer.. en ik denk ik toon even interesse en vraag of we nog meer mogen zien.
Waarop het schoolhoofd aan een van die vrijwilligers vraagt of we de vrouwen mogen zien.
Naja, dat was niet mijn bedoeling maar vooruit dan.
We gingen naar de kamer met echte bedden, en kwamen daar een vrouw tegen. Ze omhelse ons meteen, en kuste ons 2 keer. Naja, allemaal leuk en aardig..
Totdat ze Jenny nog een keer ging knuffelen en kussen.. Tsjaa dan wordt het toch een beetje vreemd.. Maar Jenny bleef er kalm onder, kan wel tegen die aandacht ;)
Vervolgens liepen we naar de gezellige zit kamer, wat niet geheel vlot verliep want iedere keer moest er een deur van het slot gehaald worden, en vervolgens als we er door waren weer op slot gedaan worden!
Dus wij vroegen waarom dat was:
Nou, omdat de vrouwen anders weglopen.
JOH!!
Dat verbaasde me niets toen ik die gezellige zitkamer zag.. Er stond geen enkel meubilair!! Niets, zero, nul komma nul!
Dus ik vroeg waarom niet..
'Oh dat maken ze kapot'!
1 Vrouw zat bij het raam met spijlen, vastgebonden met handboeien weg te rotten in haar eigen pis..
Geen wonder dat die mensen hier weg willen, en alle deuren zo grondig gecontroleerd worden of ze wel op slot zitten ja of nee!
En dat kregen we allemaal te zien omdat ik vroeg of er meer te zien was dan alleen de slaapkamer.. Ik ook altijd met mn grote mond!
Maar dat was nog niet alles, nee..
Toen kwamen we bij de badkamer..
Het was er vochtig, klam, nat en vies!
En dan te bedenken dat al die vrouwen op blote voeten lopen..
Ik zou ook liever in mn broek plassen dan het daar op zo'n wc te moeten doen!
Ook was er een vrouwtje, die dacht dat ze alles wist.. ze zat hele verhalen te vertellen in het Indonesisch, en liep ons constant achterna..
Best spooky als je in je achterhoofd hebt dat ze hier gestoord zijn, vastgebonden zitten en alle deuren op slot zitten voor hun eigen veiligheid..
Die vrouw die vastgebonden zat, zat dat namelijk omdat ze ons anders pijn zou kunnen doen... aan kunnen vallen!
Naja, en toen ineens uit het niets tilt dat praatzieke vrouwtje Jenny op..
Jenny 1.80 (ongeveer)
Gestresste vrouw 1.50
Tsjaa.. dat was even schrikken, maar Jenny is ook zon knuffelbeer dus ik snap het wel.
Maar inmiddels hadden we het wel gezien daar en wilden we zo snel mogelijk weer weg!
Ik had echt zo'n medelijden met die vrouwen die daar zaten.. ze zitten er niet eens uit vrije wil. Ze worden van de straat geplukt en in dit huis gestopt omdat dat een beter leven is dan dat ze op straat leiden.
Naja, dan ben ik benieuwd hoe erg dat straatleven er aan toe was.. want dit was ook geen pretje!
Twee andere interessante organisaties waren het weeshuis en het huis waar baby's worden groot gebracht die niet welkom zijn bij hun ouders.
Ik zal beginnen met het weeshuis.
Een man en een vrouw met zelf 2 kinderen hebben een weeshuis opgestart. In totaal zitten daar 20 kinderen.
Dat zijn kinderen waarvan de ouders dood zijn, of in het buitenland zitten, of andere prioriteiten hebben dan hun kinderen.
Het was echt 1 grote familie daar. Deze man en vrouw zagen al deze kinderen als hen kinderen, of ze nu bloedverwanten waren of niet, doet er niet toe!
De leeftijd van die kinderen varieren van 4 tot 14.
We hebben daar even met deze grote familie gezeten, gepraat en vervolgens een groepsfoto gemaakt.
Deze organisatie liet een vele betere indruk achter dan de vorige!
Om vervolgens naar het huis met baby's waarvan de moeders deze niet meer willen te gaan! Een man een vrouw hebben zelf kinderen en ook kinderen geadopteerd. Ze hebben dit opvangstehuis opgericht voor vrouwen die eigenlijk abortus willen laten plegen. Zij halen dan die vrouwen over dat niet te doen, en het kind gewoon ter wereld te laten komen. Als dat gebeurd is brengen deze twee geweldige mensen de baby's groot om ervoor te zorgen dat ze geadopteerd worden door een goed en lief gezin die deze werkelijk schattige baby's wel in hun leven willen hebben.
De biologische moeder gaat dan terug naar haar oude vetrouwde leventje, zonder kind.
Het huis zag er echt heel mooi uit, en er waren meerdere baby's. Op eentje werd ik echt verliefd. (Zie foto's)
Oh wat een schatje, dus ik zei tegen die man en vrouw dat ik hem wilde adopteren alleen namen ze me niet echt series denk ik :S
Haha! (er borrelde moederlijke gevoelens in me op)
Ik heb echt respect voor deze mensen, zowel van dit huis, als van het weeshuis. Dat ze praktisch hun eigen leven opofferen om kinderen een goed leven te geven! Het was heel inspirerend. Mooie dag dus!
Vrijdag hebben we weer een teachermeeting gehad! En dit keer was het zelfs leuk, grappig en amusant! :D
Ik ging werkelijk met een goed en blij gevoel naar huis. Het was de eerste keer dat het echt gezellig was met alle leerkrachten bij elkaar!
We hadden ze eerst in groepen van 4 of 5 een flap laten maken over wat zij dachten dat de ideale leerkracht was. Welke eigenschappen deze moest bezitten.
Ze kregen hier 10 minuten bedenktijd voor om vervolgens hun flap te presenteren.
Op een gegeven moment kwamen we aan bij een groep en ik hoorde tot mijn grote verbazing:
On time!
Waarop ik antwoord:
' Ssst, listen! This is important!
Repeat it please.. '
Waarop dat vrouwtje het nog een keer herhaald! En.. mijn grap werd zelfs gewaardeerd want iedereen moest lachen!
Al was deze groep wel de enige die deze eigenschap op zijn flap had geschreven.
Merkwaardig ;)
Vervolgens hadden we bedacht om het spel 5 tegen 5 te spelen om deze leerkrachten op een leuke manier engels te leren!
Ik neem aan dat iedereen het spel 5 tegen 5 nog wel kent? Vroeger gepresenteerd door Peter-Jan Rens en nu door 1 van de drie homo's.. weet even niet meer welke!
Nou dit spel was echt geweldig!
Het werd uiteindelijk 7 tegen 8..
Elementery school tegen Kindergarten + Schoolhoofd!
We hebben echt gelachen met zn allen, en uiteindelijk kwam Elementery school als grote winnaar uit the game!
Het was zo leuk dat toen we buiten kwamen en we zagen dat het met bakken uit de hemel kwam gevallen, ik het niet eens erg vond!
We moesten alleen maar lachen om deze giga regenval!
En dan nu het weekend!
Ik werd zaterdagochtend wakker en moest zo nodig naar de wc. Dus ik denk naja doen we maar even dan! Dus ik vrolijk mijn plasje gedaan, klaar; broek omhoog! Dus dat deed ik! Om vervolgens weer terug naar mn bedje te gaan! Maar dat feest ging niet door..
Omdat het erg nat was op de vloer gleed ik giga uit! En het was net buiten de badkamer, en daar is een reling.. En iedere reling heeft een punt! Laat ik nou toch net vol met mn ribben tegen die punt aan vallen!
AUWWW!!!!
Ik heb een foto gemaakt van de schram die zich binnen 2 seconde liet zien op mijn lichaam! Werkelijk een fraai staaltje lichaamsversiering al zeg ik het zelf!
Maar dat mocht de pret niet drukken:
Zaterdagavond!
Onze eerste stapervaring hiero!
We werden om 9 uur opgehaald door Tika, een lerares van de Kindergarten en werkelijk een topwijf!
Ze vertelde even tegen de mensen hier dat we bij haar zouden slapen, en dat we een dvd gingen kijken! Ja, dat laatse moet omdat leraressen hier geen prive leven mogen hebben, en ontslagen worden als ze op stap gaan! Ze zijn op de school erg gelovig, en zijn er sterk van overtuigd dat je als leerkracht een rolmodel bent, en dus geen enkele fout mag maken.
Maar dat terzijde!
We zijn eerst naar een gezellig tentje gegaan om lekker wat te drinken, om vervolgens naar een lounge club genaamd Caesars te gaan!
De muziek daar is een beetje te vergelijken met the matrixx!
Maar voordat de DJ zn grove liet zien was er een bandje. Erg leuk! Goede up to date muziek.. en ze waren echt goed!
Jammer alleen was dat er nog geen hond binnen was.. Naja, oke misschien 25 man, maar dat is erg weinig!
Maar omdat Jenny en ik al zo lang niet uit zijn geweest, we zijn trouwens met zn tweetjes gegaan, hadden we zin om te dansen. Dus wij die dansvloer op!
Waarop een serveerster naar ons toe komt of we aub op de bar willen dansen, want dat trekt mannen aan!
Naja, normaal gesproken; geen probleem! Haha, maar hier nee dank je!
Dus we besloten maar even te gaan zitten tot het wat drukker werd!
En dat werd het, dus wij weer terug die dansvloer op!
Jenny had meteen sjans.. Mega Ugly kerel.. maar Sjans! En Jenny, zo sociaal als ze is, dacht naja Cindy is nog vrijgezel, ik gun haar deze! Waarop ze aan de andere kant van me komt staan en die kerel tegen mij aan begint te lullen!
Bedankt Jenny, werkelijk bedankt!
Naja, ik negeerde hem gewoon en we gingen verder met dansen!
Waarop er ineens een andere kerel naast me staat:
Hi! Dus ik kijk, draait ie zn hoofd weg!
Hi! Ik kijk weer, hop hoofd weer weg..
En zo nog een keer of 6.
Dus ik zeg: HI!!
Begint ie tegen me te praten, en jongens dit is speciaal voor jullie.. probeer het volgend weekend, succes gegarandeerd!
Het gesprek ging namelijk zo:
Hi,hi,hi,hi,hi, Hi,hi,hi,hi,hi, Hi,hi,hi,hi,hi, Hi,hi,hi,hi,hi!
What's your name?
Naja, ik ben maar ergens anders gaan staan.. want dat niveau werd me even te veel.. Pff, al die intelligentie, dat ging hem dus niet worden!
Naja zo hebben we nog een tijdje staan dansen, om vervolgens weer in de lounge banken te ploffen! Jenny had dorst dus besteld een Cola..
Waarop de serveerster met een giga fles Jack Daniels aan komt zetten.. een bak met ijs, en 1 glas!
Naja, Jenny's engels is goed.. maar dit slaat alles..
Dus ikke uitleggen aan dat vrouwtje dat we hier niet voor gaan betalen (aangezien alles in deze discotheken mega duur is) en dat we een cola vroegen en geen wiskey!
Naja, na lang zeuren nam ze het weer mee, maar kwam vervolgens niet meer terug met een cola.
In de tussentijd dat we op de cola aan het wachten waren kwam er een jongen naar me toe..
' Hallo, ik ben van de politie, wil je met me meekomen?'
Dus ik kijk hem aan, geeft ie me een dikke knipoog! Hahahahaha!
Naja, ik moet zeggen dat ik het de origineelste openingszin ooit vind! Hij verslaat met vlag en wimpel de openingszin:
'He, ben jij niet het zusje van Chantal Jansen?'
Maar ik heb hem helaas geen bonus gegeven voor deze openingszin, want ik vond het tijd om te gaan!
We zijn nog even naar ons stamcafe gegaan, waar we zo heerlijk goedkoop kunnen eten!
Dit keer was het nog goedkoper, want het werd getrakteerd door een man die ineens onuitgenodigd met zijn 2 vrienden bij ons aan tafel kwam zitten!
Naja, allemaal prima..
Oh ik vergeet te vertellen met hoeveel man we op stap waren:
Tika (lerares)
haar beste vriendin
haar broer
een aussie boy
een canada boy
En mijn beeld van de Australische mannen is meteen veranderd, deze was niet zoals ik verwacht had dat Australiers er uit zouden zien!
En die Canadees sloeg echt alles, zijn manier van sexy dansen is, do the robot! APART!
Maar al met al was het een erg leuke avond..
Het was inmiddels al half 4 en we wilden gaan slapen!
Dus wij naar het huis van Tika..
Ze doet de deur van onze kamer open..
LIGT DAAR EEN KEREL TE SLAPEN!
Wat doe je dan als je moe bent en wil slapen?
Juist deze man proberen wakker te maken..
Nou, al zou je een hele fanfare in die kamer laten spelen zou die kerel nog niet wakker worden!
Wat doe je dan?
Juist hem gewoon uit bed trekken!
Naja, dat hielp enigzins want hij kwam bij bewustzijn.. mooi moment!
Was net het ontwaken uit een coma! Zo zag ie er ook uit!
Een van de eerste dingen die die zei was:
I'm not drunk!
Nee jongen, dat zien we.. :)
Jenny en ik kwamen niet meer bij!
Echt die kerel was de oom van Tika (erg jonge oom) en was totaal van de wereld!
Ik weet niet wat de oorzaak is geweest van zijn staat van welzijn, maar het moet een verdovend middel zijn geweest want.. pff!
Hij kon zelf ook niet ophouden met lachen, en Tika ook niet..
Zo hebben we nog ruim een half uur staan lachen met en voornamelijk om die kerel!
En nog even een kiekje geschoten met hem! :D
Naja toen besloten we maar te gaan slapen.
Er waren twee bedden.. 1 waar die kerel in geslapen had, en 1 matras op de grond!
En sociaal als ik ben, gaf ik het bed waar die kerel in geslapen had aan Jenny..
Omdat ik het nog steeds zo lief vond van der dat ze me die kerel gunde!
Naja, we werden de volgende ochtend gewekt door hanen! Niet eentje, nee wel een dozijn!
Om maar niet te spreken over het geluid dat ze produceerden!
Altijd fijn als je pas om half 5 goed en wel in je bedje lag!
Maar goed, wij er maar uit!
Het ontbijt stond immers al klaar!
Lekker brood, verse eitjes!
Smullen dus!
Het huis was verder wel oke, alleen liepen er gewoon muizen.. en was er een ware muggenplaag.. maar het was gezellig!
Tika is ook echt geweldig!
We hadden het over haar en haar man, ze is getrouwd omdat ze ongepland zwanger was toen ze 19 was.
Ze houdt wel van haar man, maar er zijn zoveel mooiere (haar eiegn woorden)
Dus wij vroegen of ze niet kon scheiden?
Zegt ze nee, alleen als iemand dood gaat mag je opnieuw trouwen!
Eerder die avond had ze verteld dat haar man altijd om 5 uur thuis komt, mega bezopen is, alles onderkotst, dat ze hem dan moet wassen, schone kleding aan moet doen, de kots op moet ruimen om vervolgens zelf lekker te kunnen gaan slapen!
Dus ik zei tegen haar:
Weet je wat, als ie volgende keer aan het kotsen is, leg je hem op zn rug zodat ie er in stikt.. dan kan je op zoek naar andere mannen!
Ze vond het een goed idee..
Hahhaa, wat een kind ook! :D
Ze is onzekerheid zelve, ze heeft wel 10000 keer gevraagd of haar outfit oke was, of de kamer goed was, of we het leuk vonden, of we ergens anders heen wilden noem maar op!
Maar ze is echt humor!
Dus we verheugen ons nu al op de volgende keer!
Nadat we haar bedankt hadden en naar ons eigen huisje zijn gegaan om onze spullen te droppen besloten we te gaan zwemmen!
Het was immers goed weer toen we er heen liepen!
We hebben ons nog niet goed en wel gesetteld of ja hoor..
Er verschijnen wolken.. en niet zomaar wolken!
Neej het was gewoon 1 grijze massa!
Er was geen streepje blauw meer te zien!
Het was zo donker dat je een zaklamp nodig had om elkaar nog te kunnen zien!
Maar wij dachten, het is goed! Wie niet waagt, wie niet wint.. en we bleven gewoon liggen!
Op een gegeven moment voelde we zelfs een drup..
Naja.. wat doe je dan??
Juist zwemmen in de regen!
En het was heerlijk!!!
Nou.. eigenlijk was dit mijn verhaaltje wel weer..
Alleen moet ik nog eventjes iets kwijt over mijn kamergenootje, mijn maatje hier, mijn lespartner!
Jenny is werkelijk de lamste persoon die ik ooit heb meegemaakt!
Ik zal even opnoemen waar Jenny allemaal te lam voor is:
1. om op te staan 's ochtends.
2. om haar, haar te wassen na een dagje zwemmen.
3. om een potje op te tillen omdat er iets onder ligt dat ze nodig heeft.
4. om de dvd uit de dvdspeler te halen als de film afgelopen is.
5. om 300 meter naar huis te lopen, vanuit een restaurant. (Taxi is immers sneller)
Jenny is zelfs te lam om te slapen!
Vandaar dat ze nu maar gewoon op bed ligt.. niets te doen ;)
Maar Jen;
Je bent mn maatje, dat weet je he ;)
Nou mensen, ik zou zeggen kijk naar de foto's.. ze zijn werkelijk waar prachtig!
Er zit ook een foto van het zwembad waar we dagelijks vertoeven bij, en een bikini foto.. Gelukkig gemaakt voor mijn vrije val!
Bedankt voor het lezen!
Dikke kus,
Cindy
Laat ik eens beginnen bij het begin!
De school, Terunga Bangsa is namelijk ook onderdeel van de foundation.
1. Het opvangtehuis voor gestoorde/gestresste vrouwen.
Een kamer waar ze gezellig met zn allen mogen zitten.
En een douche/ water closet kamer!
Oja, en een kamer met normale bedden erin.
Naja, dat was niet mijn bedoeling maar vooruit dan.
Dus wij vroegen waarom dat was:
Nou, omdat de vrouwen anders weglopen.
JOH!!
Dus ik vroeg waarom niet..
'Oh dat maken ze kapot'!
Maar dat was nog niet alles, nee..
Toen kwamen we bij de badkamer..
Het was er vochtig, klam, nat en vies!
En dan te bedenken dat al die vrouwen op blote voeten lopen..
Ik zou ook liever in mn broek plassen dan het daar op zo'n wc te moeten doen!
Naja, en toen ineens uit het niets tilt dat praatzieke vrouwtje Jenny op..
Jenny 1.80 (ongeveer)
Gestresste vrouw 1.50
Ik zal beginnen met het weeshuis.
De leeftijd van die kinderen varieren van 4 tot 14.
Deze organisatie liet een vele betere indruk achter dan de vorige!
Haha! (er borrelde moederlijke gevoelens in me op)
On time!
Waarop ik antwoord:
' Ssst, listen! This is important!
Repeat it please.. '
Al was deze groep wel de enige die deze eigenschap op zijn flap had geschreven.
Merkwaardig ;)
Nou dit spel was echt geweldig!
Het werd uiteindelijk 7 tegen 8..
Elementery school tegen Kindergarten + Schoolhoofd!
We moesten alleen maar lachen om deze giga regenval!
En dan nu het weekend!
AUWWW!!!!
Maar dat mocht de pret niet drukken:
Zaterdagavond!
Onze eerste stapervaring hiero!
Maar dat terzijde!
De muziek daar is een beetje te vergelijken met the matrixx!
Naja, normaal gesproken; geen probleem! Haha, maar hier nee dank je!
Dus we besloten maar even te gaan zitten tot het wat drukker werd!
En dat werd het, dus wij weer terug die dansvloer op!
Bedankt Jenny, werkelijk bedankt!
Naja, ik negeerde hem gewoon en we gingen verder met dansen!
Waarop er ineens een andere kerel naast me staat:
Hi! Dus ik kijk, draait ie zn hoofd weg!
Hi! Ik kijk weer, hop hoofd weer weg..
En zo nog een keer of 6.
Dus ik zeg: HI!!
Het gesprek ging namelijk zo:
Hi,hi,hi,hi,hi, Hi,hi,hi,hi,hi, Hi,hi,hi,hi,hi, Hi,hi,hi,hi,hi!
What's your name?
Naja, Jenny's engels is goed.. maar dit slaat alles..
' Hallo, ik ben van de politie, wil je met me meekomen?'
Dus ik kijk hem aan, geeft ie me een dikke knipoog! Hahahahaha!
'He, ben jij niet het zusje van Chantal Jansen?'
Naja, allemaal prima..
Oh ik vergeet te vertellen met hoeveel man we op stap waren:
Tika (lerares)
haar beste vriendin
haar broer
een aussie boy
een canada boy
Maar al met al was het een erg leuke avond..
Het was inmiddels al half 4 en we wilden gaan slapen!
Dus wij naar het huis van Tika..
Ze doet de deur van onze kamer open..
LIGT DAAR EEN KEREL TE SLAPEN!
Wat doe je dan als je moe bent en wil slapen?
Juist deze man proberen wakker te maken..
Wat doe je dan?
Juist hem gewoon uit bed trekken!
Naja, dat hielp enigzins want hij kwam bij bewustzijn.. mooi moment!
Was net het ontwaken uit een coma! Zo zag ie er ook uit!
Een van de eerste dingen die die zei was:
I'm not drunk!
Nee jongen, dat zien we.. :)
Jenny en ik kwamen niet meer bij!
Echt die kerel was de oom van Tika (erg jonge oom) en was totaal van de wereld!
Hij kon zelf ook niet ophouden met lachen, en Tika ook niet..
En nog even een kiekje geschoten met hem! :D
Naja toen besloten we maar te gaan slapen.
Omdat ik het nog steeds zo lief vond van der dat ze me die kerel gunde!
Om maar niet te spreken over het geluid dat ze produceerden!
Altijd fijn als je pas om half 5 goed en wel in je bedje lag!
Maar goed, wij er maar uit!
Het ontbijt stond immers al klaar!
Lekker brood, verse eitjes!
Smullen dus!
Tika is ook echt geweldig!
Ze houdt wel van haar man, maar er zijn zoveel mooiere (haar eiegn woorden)
Dus wij vroegen of ze niet kon scheiden?
Zegt ze nee, alleen als iemand dood gaat mag je opnieuw trouwen!
Dus ik zei tegen haar:
Ze vond het een goed idee..
Hahhaa, wat een kind ook! :D
Maar ze is echt humor!
Dus we verheugen ons nu al op de volgende keer!
Het was immers goed weer toen we er heen liepen!
We hebben ons nog niet goed en wel gesetteld of ja hoor..
Er verschijnen wolken.. en niet zomaar wolken!
Neej het was gewoon 1 grijze massa!
Er was geen streepje blauw meer te zien!
Het was zo donker dat je een zaklamp nodig had om elkaar nog te kunnen zien!
Op een gegeven moment voelde we zelfs een drup..
Naja.. wat doe je dan??
Juist zwemmen in de regen!
En het was heerlijk!!!
Nou.. eigenlijk was dit mijn verhaaltje wel weer..
Jenny is werkelijk de lamste persoon die ik ooit heb meegemaakt!
Ik zal even opnoemen waar Jenny allemaal te lam voor is:
1. om op te staan 's ochtends.
2. om haar, haar te wassen na een dagje zwemmen.
3. om een potje op te tillen omdat er iets onder ligt dat ze nodig heeft.
4. om de dvd uit de dvdspeler te halen als de film afgelopen is.
Jenny is zelfs te lam om te slapen!
Vandaar dat ze nu maar gewoon op bed ligt.. niets te doen ;)
Maar Jen;
Je bent mn maatje, dat weet je he ;)
Bedankt voor het lezen!
Dikke kus,
Cindy
04 Februari 2007 - 10:12
Andora:
hoi cin,
tjee..... wat een lang verhaal 11 pagina`s mijn printer maakt over uren (voor opa & oma)tuurlijk doen we ff.
als de tijd rijp is zal je een goed moedertje worden. wacht nu maar ff.
erg goede tip voor die vrouw zeg rol m op zijn rug dan stik ie... ik bedoel maar.
nou verder leuk verhaal, erg veel gezien (leipe wijven). foto`s zijn ook weer prachtig.
veel plezier nog en we tellen al af tot je weer thuis bent.7 weken en 49 dagen. tot snel Gr andora & ad & max -
04 Februari 2007 - 10:18
Johan En Marisks:
waas weer een heel verhaal.
wel weer leuk om te lezen.ennuh leuke tattoo hhahahahha
nog veel plezier daar en tot de volgende keer groetjes van johan en maris -
04 Februari 2007 - 12:29
Dorien:
he meid weer een leuk verhaal hoor ik weet niet waar ik moet beginnen maar t was weer leuk om te lezen.En dat babytje is echt een schatje hoor je hebt niet teveel gezegt,maar wel erg hoe t daar toch allemaal aan toe gaat met die vrouwen.En fijn voor je dat je een keertje later als 11uur thuis mocht zijn en dan ook nog plezier hebt gehad.nou weer een fijne week tegemoet en tot je volgende email dikke kus van ons xxxxxx -
04 Februari 2007 - 14:26
Mark V G.:
Hey Cindy,
Tering, de verhalen van jou worden ook steeds langer;) Maar ik vind het wel leuk om over je avondturen te lezen. Freaky zeg, die gestoorde vrouwen! En lief van je dat je Tika op van die fantastische ideën brengt.:) Komt helemaal goed daar.
Groetjes Marky (K) -
04 Februari 2007 - 14:51
Sjan:
hallo cindy
wil je een beetje uitkijken met je grapjes doe een paar slippers aan is niet zo glad
mooie foto's en die baby is echt een schatje die vrouwen is minder en een lekker weekend gehad is ook een keer leuk politie minder maar nog veel plezier en tot de volgende e-mail groetjes sjan & herman xxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
04 Februari 2007 - 14:58
Mama:
leuk vehaal maar veel te kort je ziet er goed uit ondanks je schaaf wond
erg leuk dat kindje staat je goed en die moedergevoelens gaan wel weer over (hoop ik) en nog veel plezier daar ik spreek je snek
love you -
04 Februari 2007 - 15:42
Peer:
Haha zoals afgesproke de foto's ;) -
04 Februari 2007 - 19:01
Kelly:
Hey Cin, blij om te lezen da het daar leuk is :)
Jullie maken het mee hoor haha echt leuk!
XxXKelly -
04 Februari 2007 - 19:38
Opa & Oma V/d Elzen:
hoi cindy,
wij hebben je verslag(11 pagina`s) gelezen.
en 1 foto in bikini je ziet er good uit zei opa. net een model! wij hopen dat je nog veel zult zien en beleefd daar.dat is dan erg leuk. bij deze nog veel plezier en tot de volgende x.
groetjes en xxx je Oma & opa & poot van boomer -
04 Februari 2007 - 19:56
Ilse:
heej Cin! Phoe, al heel wat meegemaakt zie ik. Nu zie je wel weer dat NL nog niet zo'n slecht land is he...? Daar heb je ook wel gestresste mensen, maar dan wel anders. Denk ik haha.
Veel plezier daar nog -
04 Februari 2007 - 19:59
Tante Wilma:
Hoi hoi ppfffffffff weer genoeg gelezen van je erg daar hoor van die vrouwen!!!! en die baby is leuk maar das nog niks voorjou joh kan je niet meer stappen!!! Wel leuk verhaal weer hoor met leuke foto`s weer zien we je tochnog. De groeten van ons en houdoe!!!! xxxxx -
04 Februari 2007 - 21:34
Eefje:
Hmm lekker schrammetje over je buik :DEcht n heeeeeeeele lieve baby wij zijn net op kraamvisite geweest bij willy en Mandy, die hebben n dochtertje, Jamy echt super schattig, ik denk dak dr ook een neem.. over 10 jaar ;) -
05 Februari 2007 - 13:56
Sabine:
Das nog eens n verhaal, wel leuk allemaal zeg. Zulk soort gekke dingen maak je nooit in Nederland mee, (gelukkig??) hahaha.
kus -
05 Februari 2007 - 16:12
Jitze :
Nou nou je verhalen worden steeds korter:P majah je hebt weer van alles mee gemaakt... ook leuke foto? ik ben weer benieuwd naar de volgende foto, en de verhalen natuurlijk? groetjes xxx.... enne doe jenny maar de groeten:P?:P -
05 Februari 2007 - 16:13
Jitze:
Wink -
06 Februari 2007 - 22:04
Je Buurman Bert:
leuk om iets te lezen van je reis leuk nog van h.g. met je broertje die deugeniet met zijn streken vandaag is mijn vriendin geopereerd alles goed verlopen moet 4dagen blijven en dan 6weken niksen huisje van tanja is bijna gereed gelukkig geintje ga nog meer lezen overe je reis groetjes van ons allen doei -
08 Februari 2007 - 12:18
Carla:
Zo te zien wil het bruinen nog niet vlotten, maar dat kan ook niet als er elke dag plensbuien op je kop vallen, maar verder vermaken jullie je wel zo te zien aan de foto's Ik ben zelf een paar dagen uit de running gweest( griep) zodat ik nu pas je verhaal gelezen heb, maar het hele verhaal komt ook voor in Babette haar site, alleen heb ik dan het avontuur van jullie uitje gemist. -
08 Februari 2007 - 16:30
Anne:
hey Cindy,
nou nou ik wist niet dat die leraressen zo'n losbollen waren.. Je zou haar je website eens moeten laten zien, ze vindt het vast cool dat ze met haar foto er op staat!
Doei doei
groetjes Anne K. -
09 Februari 2007 - 09:42
Tommie (neef):
Sjonge jonge ik heb me weer een uur kunnen vermaken op mijn werk door dit lange verhaal.
Maar zo te zien gaat alles goed met jullie.
Ik denk dat je van beroep moet gaan veranderen en schrijver worden.
I,k wacht met smacht weer op het volgende verhaal.
gr. Fam laurenssen
09 Februari 2007 - 20:27
Janneke:
Hey cin! Nice verhaal... wat maken jullie veel mee! gaaf joh!
Liefs (K)X