Damn wat is het hier heet!
Door: Cindy
Blijf op de hoogte en volg cindy
30 December 2006 | Indonesië, Batavia
Heey allemaal,
Ik ben eindelijk goed en wel aangekomen in Jakarta!
Pff wat een vlucht joh, we zijn al met al 24 uur onderweg geweest..
Op schiphol hadden we even grondig afscheid genomen van ouders, vriendjes e.d.
Sommige hadden t er moeilijker mee dan andere. Nadine en ik hebben namelijk geen vriend dus ons ging het makkelijker af!
Het begon al bij die douane, dat je al je vloeibare dingen in een plastic hoesje moest doen.
Mijn deo mocht niet mee, duss je kan je wel voorstellen hoe ik rook na de vlucht ;)
Haha! Gelukkig kon ik die van nadine gebruiken!
Nadat we iedereen gedag gezegd hadden gingen we lekker ergens zitten.
Even rust voordat we aan deze lange reis begonnen.
De eerste vlucht duurde maar een uur en 40 minuten, naar Frankfurt.
Maar daar moesten we vervolgesn 4 uur wachten. Die tijd hebben we doorgebracht in de Mac, met een stok kaarten.
De tijd ging vrij snel voorbij, alleen Jenny moest weer even bewijzen dat ze ' de handigste is'. Ze gooide namelijk een halve liter cola over de kaarten en haar eigen broek heen.
Maar gelukkig plakt cola niet zo, dus dat was wel fijn!
Toen gingen we weer vliegen, dit keer naar Doha, die vlucht duurde 6 uur... pff!
Maar we kwamen het vliegtuig binnen, vet luxe!
Iedereen had een eigen tv schermpje in de hoofdsteun van de persoon voor je zitten.
Ook konden we met zijn 4en naast elkaar zitten, dat was wel fijn!
Je kon kiezen uit wel 20 films, dus we vermaakten ons wel!
Maar op een gegeven moment heb je het we gehad in zo'n vliegtuig..
Gelukkig kwam de landing eraan, en hoefden we dit keer maar 2 uurtjes te wachten tot de volgende vlucht!
Naar Jakarta!!
We zaten in hetzelfde vliegtuig dus weer lekker verder film kijken.
Alleen wat minder prettig was, was dat we een onverwachte stop maakten in Singapore.
Daar hebben we een uur stil gestaan, en mochten we het vliegtuig niet uit. Dat was ff balen, maar we hebben t overleefd!
Toen hebben we nog 1,5 uur of 2 uur (je raakt de tel op een gegeven moment kwijt)
gevlogen. En toen waren we er..
We waren echt de enige blanken (voor de handigheid noemen we nadine ook even blank ;)
En iedereen keek ons aan.
We kwamen het vliegtuig uit en de hitte kwam je tegemoet! Sjees..
En al die mensen op die luchthaven, dat personeel en iedereen ons aankijken, en tegen ons aan praten.
Ik werd aangezien als spice girl, altijd fijn om te weten dat ik (als dit stagelopen gaat mislukken) altijd nog een carriere achter de hand heb!
We wilden even een plaspauze houden.. maar pff die wc's! Geen pretje!
Maar je behoefte moet je doen, duss.. dat deden we dan ook maar!
Vervolgens gingen we met smart naar de plek waar onze tassen zouden komen, we zaten er namelijk beetje over in of alles wel goed was gegaan. Maar we zagen ze meteen komen, dus dat was ook erg fijn!
En echt ineens stonden er wel 10 mannen om ons heen, taxi this, taxi that... pff besteden de mannen in NL maar zoveel aandacht aan me, dan hoefde mn moeder niet steeds zo te zeuren dat me aan de straatstenen niet kwijt raakt he mam ;)
Nou we zijn uiteindelijk bij een mooi hotelletje aangekomen, na 3 kwartier in de taxi gezeten te hebben.. we hebben er wel teveel voor betaald, kwamen we naderhadn achter! Maar we zijn er heelhuids gekomen en dat is t belangrijkst!
Ook hebben we al gegeten, voor maar liefst 4 euro per persoon, een hele scheet al zeg ik het zelf!
En de kamer is ook maar 6 euro per persoon dusss wordt goedkoop tripje (iig tot nu toe)
Morgen even uitzoeken of we oud en nieuw op het strand kunnen vieren, en hoever alles van ons af is op dit moment. En dan gaan we hopelijk net zo knallend het nieuwe jaar in als jullie daar..
Ik ga nu echt even douchen, want het is niet te houden hier en internet is mega traag..
En dan gaan we lekker slapen, want daar zijn we wel aan toe!
Slaap lekker allemaal
( t is hier nu 8 uur, haha.. noem ik nog eens op tijd naar bed gaan! )
Daaag,
kusje!
Ik ben eindelijk goed en wel aangekomen in Jakarta!
Pff wat een vlucht joh, we zijn al met al 24 uur onderweg geweest..
Op schiphol hadden we even grondig afscheid genomen van ouders, vriendjes e.d.
Haha! Gelukkig kon ik die van nadine gebruiken!
Nadat we iedereen gedag gezegd hadden gingen we lekker ergens zitten.
Even rust voordat we aan deze lange reis begonnen.
De eerste vlucht duurde maar een uur en 40 minuten, naar Frankfurt.
Maar gelukkig plakt cola niet zo, dus dat was wel fijn!
Maar we kwamen het vliegtuig binnen, vet luxe!
Ook konden we met zijn 4en naast elkaar zitten, dat was wel fijn!
Je kon kiezen uit wel 20 films, dus we vermaakten ons wel!
Maar op een gegeven moment heb je het we gehad in zo'n vliegtuig..
Naar Jakarta!!
We zaten in hetzelfde vliegtuig dus weer lekker verder film kijken.
gevlogen. En toen waren we er..
En iedereen keek ons aan.
We kwamen het vliegtuig uit en de hitte kwam je tegemoet! Sjees..
We wilden even een plaspauze houden.. maar pff die wc's! Geen pretje!
Maar je behoefte moet je doen, duss.. dat deden we dan ook maar!
En dan gaan we lekker slapen, want daar zijn we wel aan toe!
Slaap lekker allemaal
( t is hier nu 8 uur, haha.. noem ik nog eens op tijd naar bed gaan! )
Daaag,
kusje!
30 December 2006 - 12:51
Tom:
dat klinkt allemaal spannend tot nu toe haha heerlijk he zo'n lange vlucht. Ook ik ben hier blij dat jij nu douchen gaat, want de lucht zal wel naar oude kaas ruiken nu om je heen.
fijne jaarwisseling daar!
Tom -
30 December 2006 - 13:35
Andora:
hoi cindy,
fijn dat jullie er heel zijn aangekomen.
veel plezier.
gr andora,& ad & max -
30 December 2006 - 13:52
Mark:
Hey Cinneke, mooi om te horen dat je goed bent aangekomen! Lijkt me erg vermoeind zo'n hele dag onderweg zijn..Maargoed, dan heb je ook wat ;)
Lijkt me wel tof om de jaarwisseling op 't strand te vieren! kampvuurtje erbij, helemaal top! Maar heb je er al bij stil gestaan dat 2006 voor jou 6 uurtjes korter heeft geduurt dan de andere jaren:o Balen man!
Oja, ben trouwens nuchter nu. Ik zal beloven dat ik geen reacties plaats als ik zat ben, daar snap toch niemand iets van...;)
Nogmaals heel veel plezier en een hele fijne jaarwisseling toegewenst! (ook aan de rest)
X Marky. -
30 December 2006 - 14:05
Rineke:
EY girls!!
Tja vier verschillende sites, hahah zoek het nu al niet meer om op elk verhaal te reageren. Maar ik zal ze zeker allemaal gaan lezen. Maak er een geweldige tijd van ;) kan ik niet vaak genoeg zeggen. En zal jullie missen Kuzzzz -
30 December 2006 - 14:27
Rick V G:
Heej spicy Spice Girl!!!
Fijn om te horen dat jullie allemaal heelhuids aan zijn gekomen. Wel balen zeg 4 uur wachten in Frankfurt. Knap dat je het bij kaarten hebt gehouden i.p.v. Taxfree shoppen. Maar goed dat je in je 2e vliegtuig films kon kijken anders is dat helemaal niet uit te houden. Maar volgens mij is dat op al die lange vluchten. Nieuwjaar vieren op het strand dat klinkt bijna net zo goed als hoe Royke een keer het nieuwe jaar in is gegaan ;)
nu hopen dat er daar een lekkere javaanse jongen rond loopt
groetjes Rick
P.s. Nog het aller beste voor het nieuwe jaar!!!
30 December 2006 - 14:31
John Boy:
he cindy ik heb je bericht gelezen fijn dat je goed bend aan gekomen doe de meisjes de groeten en een fijne jaar wiseling eefje had gebelt of je goed aan gekomen was veel plezier en uitkijken daar -
30 December 2006 - 15:09
Dorien:
nou fijn om te lezen dat alles goed gegaan is, jullie zullen wel moe zijn naar zon lange reis .Ik hoop dat jullie een knallend oud en nieuw zullen hebben en heeeel veeeel plezier daar nog dikke kus van ons en tot de volgende email xxxxx -
30 December 2006 - 15:16
Nicje:
hey mop heerlijk om dit te lezen jij kan t ook zo lekker droog en komisch tergelijke tijd vertellen...Heerlijk zn finaciele meevaller!Hoop voor jullie dat dit vaker gebeurd!EN MEIDEN laat jullie neit aftroggelen he!!!Vier meiden sterk... Slaaplekker voor vanav en ik lees hopelijk snel volgende verhaal! -
30 December 2006 - 16:07
Tante Wilma:
hoi nog thnx voor je smsje en ben bly dat jullie er zyn volg je hier wel verder hoor doeiii xxxxxx -
30 December 2006 - 16:55
Jan:
Haha, grappig om te lezen allemaal. Nou, nog net geen msn dus in het vliegtuig. Maar ook dat heb je overleefd.
Spice 't maar even flink op daar, dan worden de Dutch Pabo Girls nooit meer vergeten.
Succes met jullie avonturen!
Groeten Jan -
30 December 2006 - 17:01
Amy:
Hej allemaal! Fijn dat jullie veilig zijn aangekomen! Heel veel plezier morgen en tot volgend jaar! xxx -
30 December 2006 - 18:31
Helge:
Heee Cindy!! Het is zo raar dat ik je heeel lang niet meer ga zien!! Ineens ben je weg... :( hahah gelukkig ben je er en kun je gaan genieten en bruin worden... ik keek vandaag in de spiegel en dacht nog ohh nu is het echt weer wit... ghihih! succes met alles daar! gelukkig nieuwjaar alvast he! kus helge -
30 December 2006 - 19:56
Mama:
ik hoop dat het lukt nieuwjaar vieren op het strand. doe je rustig aan. lat die jongens{mannen} maar mooi lopen ik hoef je nog niet kwijt.veel plezier daar en doe de groeten aan de andere meiden. en pas goed op jezelf.kus (ps) je schoenen zijn binnen en ook wat je na indo gaat krijgen van ib groep. -
30 December 2006 - 20:10
Ilse Oerlemans:
heej cindo,
Haha Hier Gery v.d Spice Girls um um haha. Lekker he....die warmte! Is teminste beter dan in nl! Ook illi kan t weten. We waren vandaag ff naar argentinie geweest. Daar is het 40 graden. Te heet dus. Wij zweten. Het was wel grappig, want een meisje wijsde naar haar ogen. Dat die van ons blauw waren vond ze wel grappig! Fijn dat je een goeje vlucht hebt gehad! Ennum...nu n heel fijn oud op nieuw. Hopelijk aan het strand...en maak er n mooie en goeje stage van! En voor de mannen in Indonesie...watch out ghe....kiss ilss -
30 December 2006 - 20:36
Suuske:
heeej moppie en beste vriendinnekes :D
gelukkig allemaal heelhuids aangekomen!!!
ondanks t vele overstappen uur wachten en die cola knoeierd :D :D de te dure taxi enz enz...
balen inderdaad dat de vlucht zolang duurde maar jullie zijn er!
enne...altijd al geweten dat je een spicy girl was :D :D :D :D
hihi weet je nog int gelredome :D jij ik andora hahaha wat een lol hebben we gehad
ik wens jullie ONTZETTEND veel plezier met oud en nieuw en niet te zat he!!!!
dat doe ik wel :D :D :D :D
tot de volgende spannende blog!!!
heb je trouwens wel je eigenste foon bij je en aanstaan, zodat ik je wel ken smse?
tot slot ff op t limburgs
ICH WUNS ALLE MAEDJES EIN GOOJ ROETSJ UND EIN KNALLEND NUUJJ AOR MIT DE BESTE WUNSEN!!!
*****************************
FF VOOR DE NIET LIMBOOS :D :D
ONDER ONS DE VERTALING
*****************************
IK WENS ALLE DAMES EEN HEEL FIJN UITEINDE EN EEN KNALLEND NIEUWJAAR EN DE BESTE WENSEN!!!
***************************** -
30 December 2006 - 20:42
Stephan:
Raak niet teveel gewend aan de die mannen daar.. ;) ik verheuf me al op je thuiskomst.. ;) dikke kuss van mij -
30 December 2006 - 22:16
Tante Sjan:
hallo dame's
lange vlucht maar de moeite waard geniet er maar van nu het kan
en een heel gelukkig nieuwjaar en de groetjes
tante sjan en ome herman
houw oma en opa op de hoogte zal alles uitprinten
groetjes opa en oma van den elzen
31 December 2006 - 02:08
Gerard:
Oke,goed aan gekomen dus!!!
Ik wens jullie veel plezier daar.
En voor morgen,Een Gelukkig Nieuwjaar voor jullie.
XXXXXXXXXX tante Gerda& Hugo
En pas op voor de mannen daar -
31 December 2006 - 09:59
Janneke:
Heey Cin! Wat leuk om zo snel al iets van je te horen!! Pff inderdaad een erg lange vlucht zo te lezen! maar blij dat jullie erg zijn! Ik hoop dat je iets kan fixen op oud en nieuw op het strand te vieren! Dat zou wel super zijn!! Bij deze alvast gelukkig nieuwjaar!! heel; veel succes en ik w8 op het volgende spannende verhaal!! ;) kUSSSS Janneke -
31 December 2006 - 10:16
Truus En Sjaak:
He Muppet,
Truus en ik wensen je een heel fijne jaarwisseling en een enerverend alsook spannend en leerzaam verblijf daar op Java. En wat die mannen betreft blijf kieskeurig en hou het in de kleur zoals je Pa dat kan zeggen.
Pas goed op jezelf en loop niet in 7 (sloten) kroegen, vulkanen en/of tempels tegelijk.
Have fun !
Daag prulleke tot de volgende keer.
31 December 2006 - 11:46
Kelly:
Hey Meis!!Echt leuk joh om zo te lezen~!!Nog heel veel plezier en wel foto's plaatsen en de site bijhouden he!!Kusje -
31 December 2006 - 12:30
Sanne:
hey cin,
leuk joh om je verhaal te lezen. je hebt al weer wat meegemaakt zo haha. maar hopelijk gaat het lukken voor vanavond oud en nieuw enwens ik jullie allemaal veel plezier.
ik wacht met smart op je nieuw verhaaltje.
liefs sanne -
31 December 2006 - 13:13
Ziega:
hey cin!! leuk om je verhaal te leze joh!! kijk al weer uit naar de volgende jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling!!en tot snel maak er iets moois van -
01 Januari 2007 - 09:28
Mama:
ha meiden alles goed gegegaan met de trein veel plezier daar in die tuinen cindy stuur je nog even je tel nr naar mijn @ mail adres dan sla ik hem op mis je nu al kusjes